Viktoriáni, pojďme sledovat los UEFA CHAMPIONS LEAGUE společně

Vysněný Real Madrid? Juventus s hvězdným Cristianem Ronaldem? Nebo znovu FC Barcelona či mnichovský Bayern? Jména soupeřů pro třetí účast v UEFA Champions League se dozvíme již ve čtvrtek 30. srpna. Klub připravil při této příležitosti pro fanoušky skvělou možnost, jak sledovat los z Monaka společně s vybranými hráči přímo u Doosan Areny a užít si příjemné odpoledne se zábavou pro celou rodinu!

Kdy? Ve čtvrtek 30. srpna.

Kde? V prostorách poblíž restaurace Klubovka za jižní tribunou Doosan Areny.

V kolik? Startujeme již v 16:30.

Co je připraveno?

Nachystána je samozřejmě velkoplošná obrazovka, na které budeme od 18:00 společně sledovat los z Monaka. Svůj komentář k hvězdným soupeřům přijdou samozřejmě přidat i vybraní hráči Viktorie, kteří budou vše glosovat přímo z pódia.

Na akci se však rozhodně vyplatí vyrazit již během odpoledne, doprovodný program startuje již v 16:30.

Fanoušci se budou moci například vyfotit s mistrovským pohárem, napsat jména vysněných soupeřů na červenomodré balonky, které těsně před losem společně vypustíme k nebi, vyzkoušet si rychlost střely či se pobavit při speciálních fotbalových hrách (obří lidský fotbálek).

Hned po příchodu se ale všichni určitě musí zapojit do velké tipovačky. Postačí na připravený lísteček napsat trojice soupeřů a odevzdat hosteskám. Nejúspěšnější tipér se poté přímo na místě stane majitelem vůbec prvních vstupenek na domácí zápasy Viktorie v UEFA Champions League!

Chybět nebude ani dobrá hudba, malování na obličej, občerstvení a správně nachlazené pivo Gambrinus.

„Naším cílem je nabídnout fanouškům unikátní možnost sledovat los Ligy mistrů za přítomnosti vybraných hráčů, poslechnout si jejich bezprostřední reakce a samozřejmě si užít příjemné čtvrteční odpoledne i podvečer v barvách UEFA Champions League. Program je přizpůsobený tak, aby se bavila celá viktoriánská rodina od nejmenších až po zkušené fanoušky,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Liga mistrů bude pro nás všechny obrovským zážitkem a už samotný los je sváteční událost, na kterou se moc těšíme,“ říká týden před losovacím aktem obránce David Limberský. „Tuto soutěž jsem si již zahrál a když si představím, že nás to za chvíli čeká znovu, tak už mám husí kůži. Na los jsem strašně zvědavý – stejně jako všichni naši fanoušci. Věřím, že ve čtvrtek dorazí a budeme to sledovat společně,“ zve na akci pořádanou klubem.


Zdroj:

fcviktoria.cz