Dámy, dopřejte si dárek pro sebe

8. března 2018 – Mezinárodní den žen není jen dnem, kdy dostaneme od svých manželů, partnerů, ale i známých či přátel květinu a bonboniéru. V tento den bychom si měli uvědomit, jak perfektně my ženy stíháme vše kolem nás. Práci, rodinu, manželský život, a k tomu ještě i koníčky a péči o sebe. Není to však vůbec jednoduché, a každá dobrá rada či trik, jak ušetřit čas, se nesmírně sejde. Proto přinášíme tajný tip, jak “hacknout” čas strávený v koupelně a při různých zkrášlovacích procedurách. Pomůže vám kouzelná bílkovina.

Bílkovina pro vlasy, pleť i nehty

Dost bylo tajností, vybalíme to na vás hned a bez váhání. Zmiňovanou kouzelnou bílkovinou, nebo i tzv. bílkovinou mládí, je kolagen. I když je přirozenou součástí našeho těla, s věkem ho postupně ztrácíme. Po 25-tém roce jeho produkce v těle klesá a po 45-tém roce se netvoří už téměř vůbec. Bílkovinou mládí je nazýván proto, že jeho úbytek se projeví stárnutím, které znamená celkové oslabení pohybového aparátu, zvýšenou tvorbu vrásek, zhoršení kvality vlasů a oslabení nehtů. To jsou koneckonců přesně ty problémy, které trápí mnohé z nás.

Více času pro sebe, rodinu i práci

Nemusíme nijak mlžit, že žena prostě potřebuje strávit v koupelně nějaký čas, aby byla sama se sebou spokojená. Najít si ale čas na sebe v diáři, který je již tak zaplněný různými povinnostmi, je opravdu složité. A co kdybychom vám řekli, že budete na úpravu vlasů, nehtů i pleti potřebovat o polovinu méně času? Prý nemožné? Omyl. Kolagen totiž můžete svému tělu jednoduše doplnit, a pomoci mu tak krásně zregenerovat. Nejideálnější je přitom užívat kolagen zevnitř a v takové formě, aby ho tělo dokázalo co nejlépe využít.

Méně peněz do kosmetiky

Na MDŽ možná mnohé z vás dostanou i třpytivé kosmetické balíčky. Zejména se stoupajícím věkem se stále častěji objevují mezi našimi dárky. Je to pochopitelné, protože kvalitní krémy proti vráskám, masky na vlasy nebo přípravky proti jejich vypadávání, vyživující laky na nehty, to vše není levný špás a musíme kvůli nim sáhnout hlouběji do peněženky. Pokud ale investujete do kvalitního doplňku výživy ve formě zahuštěného kolagenu, můžete na drahé kosmetické výrobky zapomenout. Pravidelným užíváním kolagenu vám postupně zmizí mimické vrásky, pleť bude pevnější a pružnější. Vlasy zesílí, získají lesk a budou méně vypadávat. Dokonce se zastaví lámání nehtů, vyblednou pigmentové skvrny a bude se vám také snadněji bojovat s celulitidou!

Vhodný i pro čerstvé maminky

Po těžkém období těhotenství přichází na řadu kojení. Mateřské mléko je pro miminko to nejlepší, co mu můžeme nabídnout. Předáváme mu při tom ze svého těla vzácné živiny a bílkoviny, což většinou odnesou právě vlasy, nehty, pleť a přecitlivělé zuby. Často zapomínáme na to, že děťátko potřebuje i spokojenou, zdravou a krásnou maminku. Proto je nejlepší začít s doplňováním kolagenu ihned po porodu, samozřejmě ve vhodné formě. Kolagen vás příjemně překvapí tím, že pomůže přesně tam, kde ho tělo potřebuje nejvíce.

Nejlepší dárek na MDŽ? Kolagen!

Na trhu najdete množství kolagenových přípravků v různých formách. Vyzkoušejte Inca Collagen, 100% čistý mořský kolagen bez jakýchkoliv přísad, který je vhodný i pro kojící maminky. Prášek stačí jednoduše rozmíchat ve vodě a vypít. V jedné dávce dodáte tělu až 3000 mg živého bio-aktivního kolagenu, ten se nejvíce podobá právě tomu, který si naše tělo vyrábí samo.

Úžasné je i to, že Inca Collagen má extrémně jednoduché užívání. Každou dávku máte přesně odměřenou v jednom sáčku, nepotřebujete tedy žádné odměrky a vejde se i do kabelky. Díky tomu ho můžete mít stále u sebe a nemusíte se bát, že byste ho zapomněli vypít.

Inca Collagen seženete v každé dobré lékárně nebo na www.incacollagen.cz. Darujte ho sami sobě, nebo se nestyďte poslat tento tip na dárek svému drahému. Ušetříte tak množství peněz za drahé kosmetické přípravky a budete se cítit lépe.


Zdroj:

www.protext.cz