Potřebujete nové brýle? Navštivte FOKUS optik

Potřebujete nové brýle? Ve FOKUS optik najdete široký sortiment dioptrických obrub a slunečních brýlí světových značek, samozřejmostí je také odborné vyšetření zraku.

 

A pokud používáte nebo chcete vyzkoušet kontaktní čočky, i v tomto případě jste ve FOKUS optik správně – čeká vás široká nabídka kontaktních čoček včetně privátní značky Switch. V aplikačních střediscích vám poradí, jak čočky správně používat.

 

Navíc jsou pro vás pokaždé připraveny zajímavé slevy a akce a pokud se stanete členy Klubu FOKUS optik, získáte ještě další výhody.

 

 

O společnosti

Společnost FOKUS optik byla založena v roce 1991 a v současnosti je největším subjektem v oboru oční optiky na území ČR. Svých 91 provozoven má rozmístěno ve více než 45 městech po celém Česku:  jen v hlavním městě je přitom  v současné době 26 provozoven.  V roce 2009 společnost expandovala i na Slovensko, kde nyní provozuje 55 poboček.

Firma je ryze českou společností,  s českým kapitálem, řízenou českým managementem a orientovanou na českého zákazníka. Ostatně – o spokojenost zákazníků se kontinuálně stará více než 400 kvalifikovaných zaměstnanců, samozřejmostí je přitom řada doplňkových služeb – od odborného  vyšetření zraku až po servis.

 

 

Brýle i čočky pro každého

V nabídce společnosti FOKUS optik nechybí široký výběr cenově zajímavého a pro českého zákazníka snadno dostupného zboží. FOKUS optik může náročnějším zákazníkům nabídnout módní hity od luxusních značek jako Gucci, Bvlgari, Dolce& Gabbana, Dior, Prada, Hugo Boss, Bogner, po velmi oblíbené fashion značky jako Versace, Max Mara, Emporio Armani, Ray Ban, Vogue, Boss Orange nebo Tommy Hilfiger či Carrera. Společnost se také může prezentovat svojí vlastní značkou obrub s názvem CROWN, v roce 2011 se sortiment dále rozšířil o řadu CROWN Premium.

FOKUS optik samozřejmě nabízí i vlastní značku kontaktních čoček a roztoků řady SWITCH. Všechny tyto výrobky mají mezi zákazníky velký úspěch, kromě těchto výrobků navíc FOKUS optik v tomto segmentu nabízí široký výběr produktů renomovaných dodavatelů.  V segmentu brýlových skel je pak předním dodavatelem firma SWISS optik.

V roce 2011 založila společnost FOKUS optik také svůj věrnostní program pro zákazníky FOKUS optik klub, který má cca 70 000 členů a stále přibývají další.

 

 

Klub FOKUS optik

Členství ve FOKUS optik Klubu se prostě vyplatí! Tento věrnostní program totiž přináší celou řadu výhod. Jako člen FOKUS optik klubu můžete  například každý měsíc nakupovat za speciální klubové ceny, nebo pro Vás připravujeme i výhodné nákupy u našich partnerů. Za každý nákup ve FOKUS optik nebo v e-shopu  také získáte  body na své věrnostní konto. Za nasbírané body si poté můžete vygenerovat poukázku na slevu.  K tomu jako člen FOKUS optik Klubu máte  například zdarma čištění brýlí. V našem klubu nepotřebujete ani žádnou věrnostní kartu, na prodejně si Váš jednoduše najdou v systému dle Vašeho jména, nebo například emailu. Tak přidejte se k nám!

 

 

Kontakty

FOKUS optik a.s.

Tel.: +420 296 119 111

Fax: +420 296 119 119

E-mail: info@fokusoptik.cz

 

 

Více naleznete na www.fokusoptik.cz a www.dvojnasobnasleva.cz