Dětský charitativní bazar 2015

Připravili jsme pro Vás Dětský bazar, prostřednictvím kterého můžete prodat dětské věci např.: lyže, sáňky, oblečení, brusle, kočárky, postýlky a co Vás napadne. A jak to bude celé probíhat? Prodávat za Vás budeme my 17. listopadu v Kaznějovské 60 v Plzni od 9 do 16 hodin. Pro každého kupujícího máme navíc malý dárek.

 

Věci do prodeje budeme přijímat 3.-.5. listopadu a 10.-12. listopadu. Vše s Vámi naceníme a dostanete potvrzení o převzetí.

 

Jak dostanu peníze? Peníze Vám zašleme 18. listopadu na účet po odečtení darované částky pro projekt „Můj nový život“ ve výši 10% z ceny. Případně si je můžete vyzvednout 18.-19. listopadu nebo 24.-26. listopadu na adrese Kaznějovská 60, Plzeň.

 

Co s neprodanými věcmi? Neprodané věci si můžete vyzvednout 18.-19. listopadu nebo 24.-.26. listopadu na Kaznějovské 60 v Plzni. Nevyzvednuté věci odevzdáme charitě.

 

Kde je charita? Veškerou darovanou částku z prodeje odevzdáme projektu „Můj nový život“. K částce, kterou za prodané zboží vybereme, přispěje firma Česká síť, s.r.o. stejnou měrou. Takže za každou vydělanou korunu dostane projekt dvě koruny. Popřípadě se můžete vzdát ve prospěch projektu celé částky.

 

Co dělá projekt „Můj nový život“? Pomáhá rodinám dětských onkologických pacientů. Víme, že je to velice těžké, když onemocní dítě, zvlášť takovou závažnou chorobou, jakou je rakovina. Je to nejen neskutečná psychická zátěž pro celou rodinu, ale většinou s sebou přináší i velké finanční těžkosti. Tento projekt se snaží alespoň trochu s těmito těžkostmi pomoci a díky tomuto nás velice zaujal. Více zjistíte na stránkách projektu www.projektmujnovyzivot.cz.

 

Děkujeme Vám za přízeň a doufáme, že nám pomůžete prodejem věcí, které již Vaše děti nenosí či nepoužívají a také zakoupením věcí nových.

 

Česká Síť

www.ceskasit.cz