Dioptra optik pomáhá lidem lépe vidět na okolní svět

Firma DIOPTRA OPTIK je ryze českou společností, s českým kapitálem, řízenou českým managementem a orientovanou především na českého zákazníka.

 

 

02Firma dioptra optik s.r.o. vznikla v květnu roku 2003 oddělením od mateřské firmy Dioptra a.s. – tradičního výrobce brýlových skel a optických pomůcek. O spokojenost zákazníků se kontinuálně stará tým kvalifikovaných zaměstnanců, samozřejmostí je přitom řada doplňkových služeb – od odborného vyšetření zraku, aplikace kontaktních čoček, až po následný servis, např. úpravy a čištění, který k „našim“ brýlím poskytujeme zdarma.

 

Jsme společnost, která soustavnou a kvalitní péčí o zrak pomáhá lidem lépe vidět na okolní svět. Naším hlavním cílem je spokojený zákazník, kterému naše služby pomohou minimalizovat nevýhody spojené s oční vadou. Tento cíl naplňujeme především díky zvýšenému zájmu každého zaměstnance o sebemenší detail, který ke spokojenosti našich zákazníků může přispět. Při návštěvě našich prodejen vám kromě standardních služeb oční optiky můžeme nabídnout:

 

›› Každý týden nové dioptrické obruby nebo sluneční brýle. Při každé vaší návštěvě si můžete vyzkoušet kromě klasických modelů také brýle zastupující nejnovější módní trendy v oblasti brýlového designu a světových značek např. Carrera, Ray ban, Hugo Boss, Tag Heuer, Tommy Hilfiger a další.

Také ručně vyráběné brýle s prvky pravého hedvábí nebo peříčky ptáků.

Kolekci kreativních – originálně navrhnutých brýlí Minima, jež pracuje v pravdě s kosmickým materiálem, beta-titanem. Slitina titanu a dalších 10 prvků je pružná, pevnější než ocel a lehčí než hliník. Navíc je chemicky neutrální a nealergická s 10ti letou zárukou na zlomení obruby z důvodu výrobní vady. Minima titanová obruba váží pouhé 3 gramy.

 

›› Pro nákup jakéhokoli vámi vybraného zboží můžete využít platební poukázky společností Edenred Services, Cheque Dejeuner a Sodexo.

 

›› Jako jedni z mála očních optik pro vás rádi zhotovíme sluneční dioptrické brýle i do sportovněji laděného designu slunečních obrub.

 

›› Uvažujete-li o multifokálních ( kombinované na dálku, na počítač a do blízka) nebo kancelářských brýlích, můžete u nás vybírat z velmi široké nabídky dioptrických obrub a skel. Od základních – levných až po individuálně navržené, které poskytnou maximální zorné pole na základě parametrů daného zákazníka. Prvonositelům multifokálních čoček je plně k dispozici specialista, který je podrobně seznámí s odlišnostmi v jejich používání a usnadní tak přechod k tomuto modernímu a pohodlnému způsobu korekce očních vad.

 

Z důvodu poskytování služeb na co nejvyšší úrovni, pořádáme pro naše zaměstnance školení, návštěvy odborných veletrhů, umožňujeme další profesní vzdělávání a nasloucháme jejich podnětům, které získávají v denním kontaktu se zákazníky.

 

Přestože pomáháme, jak již bylo výše zmíněno, našim zákazníkům minimalizovat nevýhody spojené s oční vadou, víme, že určitá skupina osob se zrakovou vadou potřebuje pomoc daleko větší.

 

dioptra optik