Znáte mleté kuřecí maso? Zaručený úspěch na talíři!

Drůbežářský závod Klatovy přichází na trh s čerstvou novinkou – 100% kuřecím mletým masem. Pokud ve své kuchyni preferujete drůbeží, můžete směle vyzkoušet lehčí variantu od Drůbežářského závod Klatovy. Skvěle s ním nahradíte mleté hovězí či vepřové maso. Je lehce stravitelné, obsahuje řadu potřebných vitamínů a podporuje růst a regeneraci svalové hmoty. Dopřejte svému tělu tak jen to nejlepší.


Mleté kuřecí maso od Drůbežářského závodu Klatovy je první a jediný výrobek na českém trhu, který obsahuje 100 % kuřecího mletého masa. Vysoká kvalita masa je výsledkem moderního způsobu řezací technologie, která nenaruší svalové vlákno a maso tak získává nadstandardní jakost. Díky rychlému zpracování a způsobu podchlazení pořídíte v obchodech maso vždy čerstvé.
Mleté kuřecí maso je vhodné spíše k jemnějším pokrmům, které nejsou náročné na přípravu, ale zároveň se řadí mezi gastronomické klasiky. Chuťová vyváženost, šťavnatost a rychlá příprava kuřecího masa si podmaní určitě celou vaši rodinu.
Výrobek Kuřecí mleté maso stehenní byl oceněn značkou kvalitních potravin KLASA a získal certifikát Česká cechovní norma udělovaný Potravinářskou komorou.

Víte, že drůbeží maso…
1. je skvělým zdrojem vitamínů, především vitamínu B6, který je nezbytný pro vstřebávání látek a celkový chod metabolismus. Hraje velkou roli při upotřebení bílkovin, sacharidů a tuků – a jejich proměnu na energii. Podporuje také tvorbu červených krvinek a posílení imunitního systému
2. jeho pravidelná konzumace dodává našemu tělu niacin, který má protirakovinné účinky
3. obsahuje selen, který chrání tělo před stresem a působí tak jako přírodní antidepresivum
4. má díky obsaženému fosforu příznivé účinky na kvalitu našich zubů a kostí
5. obohacuje naše tělo bílkovinami a aminokyselinami, díky kterým se skvěle regeneruje
a narůstá svalová tkáň
6. je lehce stravitelné, a tak ho lékaři doporučují téměř při všech dietních režimech a všem věkovým skupinám
7. jeho častá konzumace má blahodárné účinky na tělesnou hmotnost a funkci některých orgánů

O společnosti Drůbežářský závod Klatovy
Drůbežářský závod Klatovy a.s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3 000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Vybrané produkty si dále mohou zákazníci zakoupit přímo ve dvou podnikových prodejnách v Klatovech. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává přibližně 800 lidí a Právě nyní hledá nové zaměstnance. Staňte se členy týmu DZ Klatovy!

 

Kontakt

Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Ul. 5. května 112, 339 01 Klatovy
telefon: 376 353 332/382
e-mail: personalni@dzklatovy.cz

www.dzklatovy.cz