Hlasujte v anketě Osobnost Karlovarského kraje roku 2014

10.09.2014 13:56

 

V letošním roce se uskutečnídalší ročník tradiční ankety Osobnost Karlovarského kraje.Občané si ze svých řad vyberou toho, kdo se podle jejich názoru významným způsobemzasloužil o rozvoj kultury a služeb veřejnosti, podnikání či přímoregionu v roce 2014. Nominace lze zasílat do pátku 31. října.

Hlasuje se v těchto kategoriích:

1.       Osobnost v oblasti kultury a služeb veřejnosti;

2.       Osobnost v oblasti podnikání;

3.       Zvláštní cena za mimořádný přínos kraji.

V první kategorii si ocenění odnesou občané kraje, kteří významně napomáhají rozvoji vědy, kultury a neziskového sektoru v regionu. Může se jednat o lidi jakékoliv profese, ať už to jsoulékaři, zdravotní sestry, pedagogové, novináři, hudebníci, spisovatelé, pracovníci v oblasti sociálních služeb či dobrovolnictví.

V druhé kategorii cenu získají ti, co se významně podílí na rozvoji podnikatelského prostředí v kraji.

V poslední kategorii může ocenění dostat každý občan kraje, který se mimořádným způsobem zasloužil o rozvoj kraje, šíří jeho dobré jméno u nás i v zahraničí, pomáhá svým spoluobčanům či jiným způsobem pozitivně ovlivňuje dění v kraji.

Své návrhy může veřejnost zasílat prostřednictvím tištěného anketního lístku vystřiženého ze zářijových Krajských listůna adresu Krajský úřad Karlovarského kraje, odborkancelář hejtmana a vnějších vztahů, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary. Hlasovat lze i elektronicky, a to na internetových stránkách Karlovarského kraje. Na základě zaslaných návrhů vybere odborná komise tři finalisty z každé kategorie. Finálový večer, během kterého budou předána ocenění, proběhne 27. listopadu v Grandhotelu Pupp.

Zdroj: TZ Krajského úřadu Karlovarského kraje

LPP


Dnes je

kalendář jmen

 Seznam 

 ZDRAVOTNÍCH

POHOTOVOSTÍ 

Plzeňský kraj

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Reklama

Techničtí studenti a SOČ
Truhlařina je voňavá práce
Učíme žáky to, co zaměstnavatelé vyžadují
Druhý největší zpracovatel kuřecího masa
Sázka na krásu a dokonalost

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·