FOOD FESTIVAL KARLOVY VARY 4. 5. 2013

03.04.2013 16:40
„Láska kvete v máji a prochází žaludkem."
 
Láskou ke gastronomii to bude během Food Festivalu Karlovy Vary 2013 doslova vřít. Týmy kuchařů, ale také barmanů přihlášených restaurantů a barů předvedou své umění před hotelem Thermal v sobotu 4. května odpoledne v rámci programu Zahájení lázeňské sezóny v Karlových Varech. Ani začínající učňovská generace nepřijde zkrátka. Pro odbornou porotu uvaří vydatné porce bramborové polévky a prokáže svou zdatnost při přípravě karlovarského knedlíku. Pod záštitou partnera profesionálů společnosti Makro Cash & Carry ČR s.r.o., proběhne na velkém pódiu 1. Karlovarské ústřicování. Výherce soutěže bude zařazen do finálového kola v roce 2014 v Praze. Tradiční ochutnávky za domácí Králíky, dětská cukrářská školička a další příjemné aktivity ve společnosti nejlepších karlovarských gastronomických provozů zpestří sobotní májové odpoledne a finiš bude jako vždy adrenalinový. Výhodu mohou mít ti, kteří se již nyní poctivě připravují na první Mattoni 1/2 Maraton Karlovy Vary a závěrečný běh "Vrchní, prchni" pro ně bude oddechovým tréninkem.Přijďte ochutnávat, bavit se a fandit! Více na www.foodfestivalkv.cz
 
 
 
Přihlášení účastníci Food Festivalu Karlovy Vary 2013:
 
Hotel Thermal ● Grandhotel Pupp ● Středisko praktického vyučování ● Club Imperial ● Hotel St. Joseph Royal Regent ● Hotel Retro Riverside ● Hotel Olympia ● Hotel Aqua Marina ● Hotel Marttel ● Hotel Quisisana Palace ● Hostinec Na Statku ● Léčebné lázně Jáchymov ● Bar Schaffy ́s Garáž ● MAKRO
 
http://img13.rajce.idnes.cz/d1303/7/7823/7823709_42d1ce96064f635aea4f44b6c3e583bd/images/05FoodFestivalKarlovyVary.jpg
 
 
 
 
 

Jitka Markusová

Grandhotel Pupp / Sales Department

 

(MR)

 


Dnes je

kalendář jmen

 Seznam 

 ZDRAVOTNÍCH

POHOTOVOSTÍ 

Plzeňský kraj

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Reklama

Techničtí studenti a SOČ
Truhlařina je voňavá práce
Učíme žáky to, co zaměstnavatelé vyžadují
Druhý největší zpracovatel kuřecího masa
Sázka na krásu a dokonalost

· · · · · · · · · · · · · · · · · ·