Drůbežářský závod Klatovy a.s. – Česká firma s dlouholetou tradicí

 

Drůbežářský závod Klatovy a.s. je ryze česká potravinářská firma s více jak 50letou tradicí.

 

Historie Drůbežářského závodu Klatovy se píše od roku 1966, kdy byla dokončena výstavba drůbežářského závodu, v roce 1970 proběhla dostavba závodu s kapacitou zpracování 20 000 tun drůbeže za rok. Transformace na Drůbežářský závod Klatovy a.s. byla realizována v roce 1992 a už o pět let později byla zahájena výroba kuřecích uzenin a polotovarů. V letech 2001 až 2006 proběhla rozsáhlá modernizace výrobních prostor. V současné době je v Drůbežářském závodu Klatovy denně poraženo okolo 95 000 kusů živých kuřat, což představuje 180 tun živé suroviny a cca 128 tun kuřecího masa.

 

 

Zpracovávaná drůbež pochází výhradně z českých uzavřených chovů. Společnost má vlastní výkrm živých kuřat s odchovem 320 000 kuřat v jednom turnusu a vlastní porážku. Vysokou kvalitu technologií a hygieny dokládá řada certifikací jako HACCP, BRC a IFS a ocenění samotných výrobků značkou KLASA, Regionální potravina, Česká chuťovka a Dětská chuťovka.

 

 

Nejmodernější světové technologie používané při výrobě a produkty, které získaly řadu ocenění, řadí společnost ke špičce českého masného a uzenářského průmyslu a jsou důkazem, že kvalita českých potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU.

 

Společnost nabízí svým zaměstnancům celou řadu benefitů včetně závodního stravování, příspěvků na dopravu a možnosti zvýhodněného nákupu firemních výrobků. V roce 2015 byla firma za svou péči o zaměstnance oceněna certifikátem Mamma/Parent Friendly – společnost přátelská rodině.

 

Kontakt:

Marie Pošarová, pers. a mzd. odd.

Drůbežářský závod Klatovy a.s.

Ul. 5.května 112, 339 01 Klatovy

telefon: +420 376 353 382

e-mail: posarova@dzklatovy.cz

www.dzklatovy.cz