Veletrh MODERNÍ DŮM A BYT & ŽENA A DOMOV / 21.–23.10.

Inspirujte se a nakupte na veletrhu MODERNÍ DŮM A BYT & ŽENA A DOMOV v Plzni.

Každý z nás se letos musí zamyslet nad úsporami. Řešením není jen nižší teplota v místnosti, ale celkový nový životní přístup. Moderní úsporné způsoby vytápění, zateplení, rekonstrukce nebo výstavby vám představíme na 15. ročníku stavebního veletrhu MODERNÍ DŮM A BYT v Plzni. Veletrh stavebnictví a bydlení se uskuteční od pátku do neděle 21. – 23. října v hale TJ Lokomotiva.

Není nutné strávit nekonečné hodiny brouzdáním po internetu a hledáním, jak vyřešit energetické úspory. Přijďte se poradit přímo na veletrh s odborníky, kteří instalují tepelná čerpadla, fotovoltaiku, kotle či kamna na pelety. Rádi vám na místě vše vysvětlí u vystavených exponátů. Jistě najdou to nejvhodnější řešení pro váš dům.

Víte o tom, že teplo uniká všemi nezaizolovanými stěnami a spárami? Dozvíte se, jakou úsporu budete mít při zateplení foukanou izolací. Přijďte si prohlédnout nová okna a dveře, která zabrání úniku tepla. To platí i o nových garážových vratech. Hydroizolace a vyřešení vlhkosti také přinese velkou úsporu.

Znáte nové nerezové komínové systémy? I ty vám zajistí úsporné bydlení.

Bojíte se zlodějů? Na veletrhu najdete ukázky bezpečnostních dveří a celého zabezpečovacího systému pro vaše obydlí.

Trávíte rádi volný čas na zahradě? Vyberte si nový gril, různé zahradnické nářadí nebo bezúdržbový plot.

Samozřejmě nebudou chybět i developerské nabídky rodinných domů, dřevostaveb a montovaných domů.

Uvažujete o novém autě? Před halou vás budou čekat i vystavená auta zn. Mazda, Hyundai a Fiat.

Mohlo by se zdát, že jsme při přípravě veletržní akce mysleli jen na muže. Ale není tomu tak. Pro ženy jsme připravili ve stejné hale veletrh ŽENA A DOMOV. Jedná se o veletrh kosmetiky, módy, zdravého životního stylu a všeho, co vykouzlí útulný domov.

Na jednom místě můžete vyřešit nákup vánočních dárků. Není potřeba čekat až na předvánoční čas, kdy bude mnohem více stresu a ceny budou jistě vyšší.

Využijte veletržních slev při nákupu dámské konfekce české výroby, spodního prádla, módních doplňků, rukavic, peněženek, italské obuvi, kabelek a opasků.

Každá žena touží být krásná. K tomu jí dopomůže mnoho značek kosmetiky, které si může přímo na veletrhu vyzkoušet. Zručné kosmetičky vás nalíčí a poradí i s péčí o vlasy.

Jako dárek jsou vhodné šperky Swarowski, ručně vyráběné šperky z pryskyřice nebo drobné bytové doplňky. Jistě si z nabízeného zboží vyberete kouzelný dárek.

Všichni víme, že je nutné dbát i o naše zdraví. Na veletrhu si vyberete z novinek v léčbě kůže, z potravinových doplňků, bylinných čajů nebo se seznámíte s Irisdiagnostikou – odhalení nemocí z oční duhovky.

Pro děti máme připravené logické hry a knihy. A pro domácí psí mazlíčky pamlsky a oblečky.

Při odchodu si můžete před halou nechat nakreslit i svoji karikaturu nebo si nakoupit cukrovinky. Také se můžete zúčastnit losování o pravý diamant.

Proto neváhejte a určitě si udělejte celá rodina čas a přijďte 21. – 23. října do haly TJ Lokomotiva v Plzni na největší veletržní a prodejní akci MODERNÍ DŮM A BYT & ŽENA A DOMOV.

 

Veletrh MODERNÍ DŮM A BYT & ŽENA A DOMOV – vstupenka ZDARMA ke stažení → ZDE


Zdroj:

Ing. Daniela Nevtípilová
manažerka veletrhů

www.omnis.cz