Charitativní módní večer

Charitativní přehlídka současné módy s noblesou první republiky.

V jedinečných prostorách plzeňského prvorepublikového hotelu Continental se 7. října od 18 hodin uskuteční Charitativní módní večer, jehož cílem je pomoci vozíčkářce Karin. Program večera láká především na módní přehlídky pražských a regionálních tvůrců a také na setkání se zajímavými hosty, kterými budou historička módy Milena Hasalová, moderátor Michal Jančařík, plastický chirurg Patrik Richtr nebo malířka Míša Mašková. Večerem budou znít šansony v podání zpěvačky Simony Anděl. Návštěvníky čeká malá prodejní výstava šperků, obrazů a fotografií a chybět nebude ani beauty koutek či ochutnávka vín. Charitativním módním večerem provází moderátorka Lucie Křížková.

Akci organizuje plzeňské studio Design Block v čele s vizážistkou, stylistkou a vlasovou poradkyní Ditou Bezděkovou a ve spolupráci s psychoterapeutkou a koučkou Helenou Skořepovou. K pořádání módních večerů a charitativních akcí se tým studia vrací po tříleté pauze způsobené pandemií.

„Naše setkání s módou a designem se naposledy konalo v roce 2019 ve Staré synagoze. Letos jsme se nechali inspirovat krásným dobovým prostředím hotelu Continental a také příběhem Eugenie Ledecké, pokrokové ženy první republiky, která byla majitelkou tohoto hotelu a jejíž osud se stal předlohou pro román Jany Poncarové Eugenie,“ řekla Dita Bezděková.

Prvorepublikovou eleganci přiblíží návštěvníkům historička módy Milena Hasalová, hlavní osu programu budou ale tvořit přehlídky špičkové současné módy. Své kolekce předvedou pražské návrhářky Tereza Sabáčková, Helena Bedrnová a Veronika Štěrbová. Tvorbu regionu zastoupí domažlická návrhářka Iveta Paulerová.

Návštěvníci večera se mohou těšit i na setkání se zajímavými hosty, mezi kterými bude známý moderátor a hlasatel Michal Jančařík, plastický chirurg Patrik Richtr nebo malířka Míša Mašková, jejíž andělské obrazy se stanou součástí výstavy.

Charitativní módní večer, pátek 7. 10. od 18:00, restaurace Continental, Zbrojnická 312/8, Plzeň

Vstupenky v ceně 450 Kč jsou k dostání ve studiu Design Block, Smetanovy sady 11,

telefon: 728 278 276.


Zdroj:

Daniela Vítová

email: d.vitova@volny.cz