Po prodavačce hodila talířem. Našla se andulka

Nesměl řídit motorová vozidla, a přesto usedl za volant.

Policisté ČR se zabývají podezřením ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podezřelým je řidič osobního motorového vozidla Škoda  Octavia.  Ve čtvrtek v dopoledních hodinách jej zastavila hlídka městské policie  v ulici Americká kvůli porušení zákazu vjezdu do uzavřeného úseku. Když strážníci cizince  za  volantem vyzvali k předložení všech dokladů potřebných k řízení motorového vozidla, nedočkali  se řidičského průkazu. Muž se je snažil nejprve přesvědčit, že doklad zapomněl na ubytovně a vzápětí přišel zase s vysvětlením o ztrátě svého národního řidičského průkazu. Dalším prověřováním se podařilo strážníkům zjistit, že 45letý cizinec má na území ČR vysloven zákaz řízení motorových vozidel.

 

Po prodavačce hodila talířem.

Přestupkové komisi ÚMO Plzeň  3 bude postoupen  městskou policií k dořešení případ 48leté ženy ze severního Plzeňska. Ta je  podezřelá ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, kterého se měla dopustit  ve čtvrtek  v ranních hodinách v jedné z prodejen v centru města. Žena neudržela nervy na uzdě, když ji pracovnice prodejny neumožnila  vstup do prostor pro zaměstnance, aby si vyčistila znečištěnou bundu a po obsluhující prodavačce hodila talířem.

 

Našla se andulka.

Ve čtvrtek večer se ozvala  městské policii 57letá žena a ohlásila nález „ptačího uprchlíka“.  Samičku andulky vlnkované si donesla domů z procházky lesa. Strážníci si malého opeřence převzali  a jelikož nebylo možné zjistit chovatele, byl umístěn do Útulku pro zvířata v nouzi.

 

Strážníci stanice Územně strážní služby opět  na pozoru.

V rukou policistů se  ve  čtvrtek ocitly dvě osoby, které měli muži zákona ve  svém  hledáčku. V obou případech se jednalo o muže, oba zajistila hlídka městské policie ze stanice Územně strážní  služby. Právní zájem měli republikoví policisté  na předání 27letého cizince nalezeného  v ulici Na Okraji a stejně tak i na 33letém muži, který se pohyboval v budově hlavního vlakového nádraží Plzeň.


Zdroj:

Jana Pužmanová

Tisková mluvčí Městské policie Plzeň

Web: www.mpplzen.cz