Májová nabídka Českých drah: Skupinová víkendová jízdenka za poloviční počet ČD Bodů

České dráhy připravily atraktivní nabídku pro zákazníky, kteří využívají věrnostní program ČD Body. O víkendu 30. dubna a 1. května budou mít možnost pořídit si Skupinovou víkendovou jízdenku za poloviční počet bodů a vyrazit s ní na pálení čarodějnic nebo na romantický prvomájový výlet. Národní dopravce tak symbolicky otevře letošní cestovní sezónu.

Skupinová víkendová jízdenka umožňuje společné celodenní cestování až pěti osob, z nich nejvýše tři mohou být starší než 15 let. Platí v sobotu, neděli či svátek ve 2. třídě všech vlaků Českých drah (ve vlacích SC Pendolino ve spojení s povinnou místenkou). Celostátní variantu jízdenky je za běžných podmínek možné získat za 300 ČD Bodů v rámci věrnostního programu. Pro cesty o víkendu 30. dubna a 1. května 2022 si je však cestující pořídí za poloviční počet bodů. Místo 300 bodů jim tak bude stačit jen 150 ČD Bodů.

Jízdenku je možné pořídit na těchto stránkách. Platba věrnostními body se zadává v posledním kroku objednávky.

Program ČD Body

Věrnostní program ČD Body je určen zákazníkům, kteří si pořizují běžné typy vnitrostátních a mezinárodních jízdenek a rezervací Českých drah elektronickou cestou (v e-shopu Českých drah). Členství v programu je potřeba aktivovat ve svém zákaznickém účtu.

Nasbírané body je možné vyměnit za různé slevy a výhody – vedle volných jízdenek a jiných nabídek Českých drah mohou zákazníci využít další benefity v oblasti kultury, cestování, zábavy a nakupování. K oblíbeným výhodám patří např. možnost bezplatného pořízení roční aplikace IN 25 nebo vyzvednutí poukázek na vypůjčení kola v půjčovnách ČD Bike či na zlevněný vstup do pražské a vídeňské pobočky Království železnic. Detaily jsou na těchto stránkách.

Cestovní tipy v portálu a aplikaci Vlakem na výlet

Inspiraci k plánování cest po celé republice i těsně za její hranice nabízí cestovatelský portál a mobilní aplikace Českých drah s příznačným názvem Vlakem na výlet. Portál obsahuje přes 800 tipů na výlety po všech regionech České republiky, které jsou členěny do mnoha praktických kategorií – pro rodiny s dětmi, pro mladé, pro turisty nebo třeba pro fanoušky železnice či gurmány. Velkým bonusem využití mobilní aplikace Vlakem na výlet je získávání ČD Bodů jako odměny za absolvování jednotlivých výletů. Ty je pak možné vyměnit za zákaznické výhody.

Aplikace Vlakem na výlet se průběžně rozšiřuje a doplňuje o zajímavé akce, kam se dá vždy dobře dojet vlaky Českých drah. Cestovatelský portál je dostupný v praktické interaktivní mobilní aplikaci (pro Android a iOS) nebo na internetových stránkách www.cd.cz/vlakemnavylet.

 


Zdroj:

Mgr. Petr Pošta

tiskové oddělení

www.ceskedrahy.cz