Souložící pár. Prezident Ukrajiny a mistr Kung-fu

Jsou krátce zasnoubeni, potřebovali si lásku dokázat.

V soboru v 15:40 projížděla hlídka městské policie kolem Husova parku, kde si povšimla dvou osob, které se na lavičce oddávaly sexuálním aktivitám. Strážníci okamžitě zamířili k těmto osobám. K hlídce v tom okamžiku přistoupil muž, který sdělil, že je šokován situací, které je přítomen. Na místě byli ještě další dva svědci události, kteří dále uvedli, že i přesto, že byli v bezprostřední blízkosti páru, žena muži prováděla orální sex. Šestačtyřicetiletý muž a jeho sedmatřicetiletá partnerka shodně uvedli, že o nic nejde, jsou krátce zasnoubeni a rozhodly se uspokojit své sexuální potřeby. Při orientační dechové zkoušce byla muži naměřena hodnota 2,99‰ alkoholu v dechu, ženě 3,56‰. Vzhledem k tomu, že zde vzniklo podezření na spáchání trestného činu, byla na místo přivolána PČR, která si celou událost převzala k dalšímu šetření.

 

Jsem prezident Ukrajiny a mistr Kung-fu.

V pátek po deváté hodině byli strážníci vysláni do jedné z provozoven na náměstí Republiky, kde se na zahrádce nacházel podnapilý host, který odmítal odejít a verbálně napadal obsluhu i hosty.

Padesátiletý cizinec strážníkům sdělil, že si může sedět, kde chce, je prezidentem Ukrajiny a ať hlídka městské policie vypadne. Vzhledem k tomu, že u muže nesouhlasily čísla dokladů a bylo zde podezření na nelegální pobyt, hlídka rozhodla o předvedení na cizineckou policii. Po celou dobu byl muž velmi hrubý a agresivní. Vyhrožoval mimo jiné i tím, že jeho kamarád, policista z Klatov si to se strážníky vyřídí nebo také, že je mistrem Kung-fu a poté zaujal bojový postoj. Přesto byl hlídkou za pomoci donucovacích prostředků transportován na cizineckou policii. Orientační dechovou zkouškou mu byla naměřena hodnota 1,56‰ alkoholu v dechu. Po ověření totožnosti muže, byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Za své jednání se bude dále zpovídat u Komise pro projednávání přestupků.

 


Zdroj:

Veronika Kuchynková

www.mpplzen.cz