Předpremiéra dlouho očekávaného filmu v amfiteátru Lochotín / 16.7.

Plzeňský Lochotín se opět po dlouhých letech stane místem mimořádného filmového zážitku. Právě v roce, kdy si Plzeňané připomínají 60 let od vzniku tohoto amfiteátru, se zde uskuteční předpremiéra dlouho očekávaného českého filmu, který se natáčel v loňském roce i v Plzni. 

Pokud přemýšlíte o skvělém programu na prázdniny, tak si do svých kalendářů určitě zapište pátek 16. července. Právě v tento den se totiž v amfiteátru od 20:00 uskuteční předpremiéra filmu Prvok, Šampon, Tečka a Karel, který natočil podle svého stejnojmenného knižního hitu režisér Patrik Hartl. Kromě samotného filmu se můžete těšit na talk show Jirky Pelnáře s Patrikem Hartlem a dalšími tvůrci. V hlavních rolích čtyř kamarádů se představí Martin Pechlát jako Prvok, David Švehlík jako Šampón, Hynek Čermák bude Tečka a Karla zhmotní Martin Hofmann. Jejich ženské protějšky hrají Daniela Kolářová, Kristýna Boková, Jana Kolesárová, Petra Polnišová nebo Bára Poláková.

Předpremiéru pořádá město Plzeň a Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež Juniorfest ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm a Městským obvodem Plzeň 1.

Vstupenky je možné zakoupit od 23. června na www.plzenskavstupenka.cz za skvělou cenu 199 Kč.

Přijďte si film Prvok, Šampon, Tečka a Karel užít do amfiteátru Lochotín a zavzpomínat na časy, kdy letní kina navštěvovaly tisíce filmových fanoušků.


Zdroj:

Michal ŠAŠEK

Executive director

www.juniorfest.cz