BOHEMIA SEKT a Plzeňský kraj potvrzují podpisem deklarace další spolupráci

V pátek 4. června 2021 bylo oficiálně potvrzeno další pokračování spolupráce společnosti BOHEMIA SEKT a Plzeňského kraje. Partnerství na rok 2021 svými podpisy slavnostně stvrdili hejtmanka Plzeňského kraje Ilona Mauritzová a ředitel společnosti BOHEMIA SEKT Ondřej Beránek. V deklaraci se zavazují ke společnému rozvoji regionu.

Spolupráce s krajem, v němž tradiční výrobce sektů a vín sídlí a ve kterém žije převážná část jeho zaměstnanců, trvá úspěšně a nepřetržitě už od roku 2005. Partnerství zahrnuje především součinnost v oblastech cestovního ruchu, propagace, marketingu nebo kulturních a společenských událostí.

„Jsme velmi rádi, že na dlouholetou příjemnou spolupráci navazujeme i v dalším roce. Věříme, že se situace kolem pandemie bude i nadále zlepšovat a že nejen Plzeňský kraj tak znovu ožije kulturními a společenskými událostmi a návratem a rozvojem cestovního ruchu. Vážíme si toho, že naše sekty i vína budou moct být i nadále součástí tohoto dění,“ říká Ondřej Beránek, ředitel společnosti BOHEMIA SEKT.

„Velice nás těší, že došlo k prodloužení spolupráce se společností BOHEMIA SEKT, která je s Plzeňským krajem neodmyslitelně spjata a přispívá k jeho dobrému jménu v tuzemsku i zahraničí. Jsme rádi, že na dlouholeté partnerství navazujeme i v letošním roce,“ dodává Ilona Mauritzová, hejtmanka Plzeňského kraje.


Zdroj:

Bc. Eva Mertlová

tisková mluvčí

www.plzensky-kraj.cz