Papoušek se vrátil domů. Narazil do stromu

Papoušek se vrátil chovatelce domů.

Chovatelka rozely pestré se šťastně shledala se svým papouškem, který jí na začátku června ulétl, když uklízela jeho klec. Ve středu večer jí opeřence přivezli strážníci z odchytové skupiny. Odchytili ho v Raisově ulici v koruně stromu a použít k tomu bylo potřeba teleskopické tyče se zafixovaným podběrákem. Nález pestrobarevného papouška strážníkům ohlásila na linku 156 třináctiletá školačka.

 

Narazil vozidlem do stromu.

V úterý večer zjistila během hlídkové činnosti hlídka doubraveckých strážníků v ulici Ke sv. Jiří poškozený strom. Vzhledem k jeho umístění u parkovacích stáních, pojali strážníci podezření, že poškození způsobil v místě zaparkovaný automobil. Podezření se posléze ukázalo jako odůvodněné, vše zachytil městský kamerový systém.  Záznam z události byl dohledán a bude předán spolu s celou záležitostí příslušnému správnímu orgánu, kterým je Odbor životního prostředí a dopravy ÚMO Plzeň4.

 

Strážníci ze stanice Územně strážní služby byli opět úspěšní.

Úspěchem v podobě dopadení zájmové osoby se mohou opět pochlubit strážníci ze stanice Územně strážní služby. V dopoledních hodinách byli požádáni příslušníkem PČR o dohledání 40letého muže v jejich právním zájmu. Hlídce se ho vzápětí nato v centru města v Křižíkových sadech podařilo zajistit. Převezen a předán byl k dalším úkonům na PČR SKPV MŘ Plzeň.


Zdroj:

Pužmanová Jana
www.mpplzen.cz