Běžci obsadí letiště

Příští víkend obsadí běžci karlovarské mezinárodní letiště.

RunCzech připravil pro širokou veřejnost možnost zaběhat si na originálních místech, kde se za normálních okolností neproběhnete. První série závodů proběhne v Karlových Varech.

V sobotu 27. června odstartuje ve 21:00 na karlovarském letišti Sunset Run na pět kilometrů. Natěšení běžci si tak po dlouhých měsících užijí startovní čísla s čipem, který jim změří oficiální čas, a také na medaili v cíli. Atmosféru podpoří zacházející slunce a hlavně unikátní trasa – letištní dráha.

V neděli 28. června si mohou svou pětku zaběhnout ranní ptáčata, jelikož v 8:30 odstartuje Breakfast Run. Pak už bude letiště patřit hobby běžcům, celým rodinám a hlavně dětem. Bambini Run pro ty nejmenší bude zahájen v 9:45, okolo 10. hodiny předvede leteckou akrobatickou show pilot Red Bull Air Race Petr Kopfstein, Sérii uzavře dm Family Run na 3 kilometry, startuje v 10:30. Poslední dva běhy nejsou závodní, přesto bude všechny účastníky v cíli čekat dárek.

Závodníci si své číslo si vyzvednou na check-inu, projdou kontrolním rámem ke gatu a po trase je povedou letištní auta Follow me. Registrace jsou již otevřené na www.runczech.com a kapacita běžců na každý závod je omezená.

https://mmkv.cz/cs/volny-cas/zabehni-si-zavod-na-letisti

https://www.runczech.com/cs/akce/runway-run-karlovy-vary


 

Zdroj:

Jan Kopál
Tiskový mluvčí

mmkv.cz