Zlatá horečka atakuje vrchol

Výkup zlata ve Zlaté Bance se vyplatí.

Podle MMF činilo v roce 2019 globální zadlužení 253 bilionu dolarů, což představuje 322 % HDP celého světa. To bylo v roce 2019 před celosvětovou pandemií. Nyní nejvíce zadlužené státy balancují na hraně bankrotu. Proto se stále více velkých hráčů na světových trzích uchyluje k investicím do zlata. Poptávka po žlutém kovu tak jeho cenu neustále zvyšuje.

Výkup drahých kovů je v současné době nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak své peníze znovu zhodnotit. Aktuální cena se pohybuje okolo 41 000 Kč za unci. „Své zlaté či stříbrné šperky můžete snadno proměnit na velmi zajímavé finanční částky,“ konstatuje vedoucí Zlaté Banky v Plzni, který podle svých slov za poslední dobu pocítil značně stoupající počet zákazníků.

Paní Zemanová se rozhodla navštívit Zlatou Banku v Plzni a informovat se o výkupních cenách. „Měla jsem několik starých šperků po rodičích, ale rozhodně jsem je nechtěla prodat pod cenou. Zaujala mě právě Zlatá Banka, která nabízí vysoké ceny za výkup. A byla jsem skutečně mile překvapena, dostala jsem 11 tisíc korun, za které jsem si koupila nějaké nové oblečení, dárky pro děti, něco do domácnosti a ještě mi zbylo,“ pochvaluje si.

O skvělých výkupních cenách je možné se přijít nezávazně přesvědčit. Obslouží Vás příjemný personál, diskrétní prostředí při výkupu drahých kovů je samozřejmostí. Neváhejte a přijďte ke skutečným odborníkům. Vše bez průtahů a s profesionálním zjištěním ryzosti kovu.


Plzeň, nám. Republiky 4/3 (vpravo od staré radnice)
Po–Pá 9.00–12.00 a 13.00–17.00 h
Tel.: 374 446 552
www.zlatabanka.com


Neváhejte a přijďte se přesvědčit ke skutečným odborníkům.