Výhodná nabídka od firmy Eurotop in ve Kdyni na Domažlicku

Digitální termostat do každé místnosti

nebo

odrazová tepelná izolace za každý panel

s 50% slevou

mimořádná akce do konce července 2020

Jestliže s firmou eurotop in ve Kdyni na Domažlicku uzavřete smlouvu do konce července tohoto roku na montáž topných těles z přírodního kamene, dostanete digitální termostat do každé místnosti nebo odrazovou tepelnou izolaci za každý panel s 50% slevou.

Výrobou a montáží topení z přírodního kamene se kdyňská firma eurotop in zabývá už 16 roků. Panely jsou vyrobeny z přírodního kamene a v nich jsou uloženy topné kabely. Topení využívá vynikající schopnosti kamene akumulovat teplo, které poté vyzařuje. Sálavé teplo je levnější, příjemnější a co hlavně je zdraví prospěšné. O přednostech a výhodách topení jsme hovořili s majiteli firmy Danielem Smolíkem a Jiřím Janouškem.

Kolik protopíte, vám spočítáme předem

Prvotní otázka každého zájemce o naše topení je: Kolik protopíme? Když nám sdělí rozměry bytu a další informace, jako například zda je dům postaven z cihel, pórobetonu nebo jiného materiálu, tak mu zdarma připravíme energetický výpočet včetně všech pořizovacích nákladů. Po mnohaletých zkušenostech můžeme říci, že se naše výpočty od skutečné reality nijak neliší. Topení z přírodního kamene lze připojit na 20 hodinový nízký tarif a celá domácnost je měřena v této sazbě. Klientka z Plzně nám sdělila, že si po roce udělali jednoduchou kalkulaci. V rodinném domku mají 9 našich topných panelů a oproti dřívějšímu klasickému ústřednímu topení ušetřili 20 % nákladů za topení. Další náš klient, který dříve topil uhlím a dřevem, díky přírodním panelům ročně ušetřil 4 000 korun.

Proč odrazovou tepelnou izolaci?

Pro zvýšení účinnosti vytápění montujeme odrazovou tepelnou izolaci, která se dává za panel na zeď. Izolační folii nám dodává německá firma. Teplo z panelu neohřívá zeď, ale odráží se od fólie a sálá do prostoru v místnosti. Je to další krok k úspoře finančních nákladů za topení. Na častou otázku našich klientů, zda nebude za folií zeď plesnivět, můžeme se stoprocentní jistotou odpověď, že nemusejí mít vůbec žádné obavy. Speciální vysoce kvalitní ekologická izolace „dýchá“ a je odolná až do 750 °C.

Výhody, které oceníte

Především je to jednoduché a pohodlné topení. Na termostatu si nastavíte teplotu a máte zatopeno. Další velkou předností je, že nemusíte platit za čištění, kontroly a opravy komínu. Také vás nečeká výměna kotle, rozvodů nebo vodních radiátorů a nemusíte mít skladovací prostory pro uhlí a dřevo. Předpokládaná životnost panelů z přírodního kamene je cca 100 let. Záruka na naše topení je 14 let a všem klientům poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Nejsou to žádné přímotopy

Obvykle se setkáváme s tím, že zájemci o naše topení si myslí, že jsou to přímotopy. Je to naprostý omyl. Ano, vytápíme elektrickou energií, ale naše topení funguje na zcela jiném principu než přímotopy. Topné elektrické kabely jsou uloženy v topném panelu a tento přírodní kámen nahřívají na určitou teplotu. Když vymění přímotopy za naše topné panely, ušetří na nákladech za topení až 40 %. Topení přírodními kameny je také méně nákladnější, a to v průměru o 20 až 30 % oproti ostatním topným systémům (uhlí, dříví, plyn).

Sálavé teplo blahodárně působí na lidský organismus

Nevzniká totiž žádná cirkulace vzduchu, nevíří se prach ani žádné alergeny. Teplotní rozdíl v místnosti mezi podlahou a stropem není větší než 2 až 3 °C. Panely z přírodního kamene v sobě udržují přirozenou vlhkost, která v místnosti nikdy neklesne pod 52 až 58 %. Takové prostředí je ideální při dýchacích potížích, pro astmatiky, alergiky, starší osoby i novorozence. Revmatici si pochvalují úlevu při bolestech kloubů. Kámen sám o sobě pozitivně působí na náš organismus, aniž si to uvědomujeme. Například odstraňuje bloky v těle, které zabraňují toku životodárné energie, posiluje duševní rovnováhu a citovou vyváženost. Má příznivý vliv na psychiku.

Přijďte k nám

Zájemci o naše topení se s námi mohou osobně setkat každý pátek v naší firmě. Sídlíme ve Kdyni v Nádražní ulici (u autobusového nádraží). Každý pátek od 8.00 do 12.00 hodin a od 13.00 do 16.00 hodin jsme vám k dispozici. Srdečně zveme každého, kdo uvažuje nebo se už rozhodl pro topení z přírodního kamene. (PI)

kliknutím na inzerát se otevře web Eurotop in