Strážníci pomohli seniorovi, dva hledaní na jednom místě

Strážníci pomohli zmatenému a podchlazenému seniorovi.

Muž skončil v péči zdravotníků.

Ve středu dopoledne byla městská policie upozorněna na zmateného muže u plaveckého bazénu v Plzni na Slovanech. Na linku 156 volala žena, které se zdál dotyčný zmatený a dezorientovaný, navíc byl jen lehce oblečen, proto o něj projevila obavu. Na dotazy hlídky, která dorazila na místo, odpovídal senior velmi zmateně, a protože byl podchlazený, zavolali strážníci zdravotnickou záchrannou službu. Do doby jejího příjezdu posadili osmasedmdesátiletého seniora strážníci do služebního vozidla, aby se zahřál. Po vyšetření ho zdravotníci odvezli do nemocničního zařízení.

 

Dva hledaní na jednom místě.

Strážníci ze stanice Územně strážní služby zajistili ve středu v odpoledních hodinách v Cukrovarské ulici v jeden moment dvě zájmové osoby pro policisty ČR. Dopomohla jim k tomu výborná místní a osobní znalost.

Hlídka zde kontrolovala trojici osob, z nichž žádná neměla u sebe doklady. Ke zjištění totožnosti byli všichni proto předvedeni na policejní oddělení, kde se potvrdilo, že o dvě osoby mají policisté právní zájem. Konkrétně o 43letou ženu a 48letého muže.


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
Perlová 3, 301 00, Plzeň
www.mpplzen.cz