Hledané osoby – další úspěšné dny strážníků

Plzeňští strážníci předali policii další čtyři hledané osoby.

V úterý před osmou hodinou ranní byla na Centrálním autobusovém nádraží spatřena osmatřicetiletá žena, o níž hlídka městské policie věděla, že je v hledáčku PČR.  Během pár minut si hledanou ženu převzali policisté k dalším úkonům.

Díky fotografii zveřejněné v médiích se strážníkům podařilo včera po šesté hodině dopadnout čtyřicetiletého muže, jenž byl v pátrání PČR. Hlídka právě procházela Kotkovou ulicí, kde si povšimla spícího muže ve vozidle. Údajně se mělo jednat o neznámého pachatele, jenž vybíral peníze z kradené platební karty. Po konzultaci s policií byl Plzeňan převezen na obvodní oddělení PČR, kde si jej policista převzal k dalším úkonům.

Ve středu po poledni byl doprovázen strážníky jednačtyřicetiletý muž rovnou na Oddělení obecné kriminality. Hlídka městské policie muže spatřila na rohu ulic Kardinála Berana a Tylova. Po potvrzení policií, že na muži mají stále právní zájem, se dobrovolně s hlídkou vydal na policejní oddělení.

Čtyřiadvacetiletá žena, na niž byl vydán příkaz k zatčení, byla strážníky spatřena před šestnáctou hodinou v ulici Cukrovarská. Mladou ženu hlídka městské policie následně předala do rukou zákona.


Zdroj:

Veronika Kuchynková
Metodik prevence kriminality

www.mpplzen.cz