Nejlepší dovolenková lokalita

Lipno nad Vltavou – neustále se rozvíjející dovolenková lokalita se zimní a letní turistickou sezonou. Každé období zde má své kouzlo – kilometry pěších a cyklistických tras, stezky vhodné pro in-line bruslení, ideální lokalita pro milovníky vodních sportů a zároveň stále oblíbenější zimní středisko.

Na kraji obce ve svažitém terénu vznikají tři architektonicky zajímavě řešené objekty s výhledem na lipenské jezero.

40 velkoryse řešených apartmánů s dispozicí 2+kk, 3+kk a 4+kk s terasou, větší apartmány mají k dispozici vlastní saunu. Samozřejmostí je garážové stání či plnohodnotná garáž ke každému apartmánu.

Apartmány vhodné k trvalému i rekreačnímu bydlení, které je také možné nabídnout k dalšímu pronájmu.

Představte si klid, který panuje na břehu lipenského jezera. Sedíte na terase moderního apartmánu, kolem jen les, před vámi vodní hladina. Je to balzám na duši.

Lokalita

Jižní Čechy mají nezaměnitelnou atmosféru. A oblast přehradní nádrže Lipno ji ještě násobí. Proto právě tady najdete novou příležitost pro bydlení, rekreaci i investici.

Obec Lipno nad Vltavou

Obec Lipno nad Vltavou je centrem celého Lipenska. Leží nedaleko hráze na levém břehu přehrady. Před ní se rozprostírá zrcadlo jezerní hladiny, kterou lemují mírné svahy s loukami a lesy. Lipno je lákadlem nejen pro svou autentickou šumavskou přírodu. Kouzlo má po celý rok i díky pestrým příležitostem pro strávení volného času.

V létě si tu užijete koupání, vodní sporty, kilometry pěších a cyklistických tras či stezek pro inline bruslení. Přehrada je uznávaná také jako nejlepší jachtařská oblast v České republice, a to díky mimořádným přírodním podmínkám a zázemí moderního jachetního přístavu Marina Lipno. Během zimy se stále větší oblibě těší lyžařský areál Skiareál Lipno s 12 kilometry sjezdovek. Pravidelně se připravují také běžkařské trasy a na zamrzlém jezeře pak bruslařská dráha, která je dokonce nejdelší upravovaná dráha na světě.

Celoročně si můžete zahrát bowling, tenis, squash a badminton, zajít si do akvaparku nebo si zarelaxovat ve wellness. Nekonečné výhledy si odnesete ze Stezky korunami stromů, zážitky pak z rodinného parku Království lesa. Nedaleko se nachází přírodní rezervace Luč a Čertovy proudy stejně jako řada historických a kulturních památek (Český Krumlov, Vítkům hrádek, hrad Rožmberk, Vyšší Brod nebo Zlatá koruna). I proto je Lipno tolik oblíbené u domácích i zahraničních návštěvníků, především z Rakouska, Německa a Holandska.

Projekt Lipno Port Apartments

Apartmány jsou situované na okraji obce, v terénu, který se mírně svažuje k jezeru a který obklopuje bohatá zeleň. Přestože jsou příležitosti k zábavě i služby na dosah ruky, panuje tady naprostý klid a soukromí. Šumavskou přírodu si tak užijete v celé její kráse.

Areál se skládá ze zajímavě architektonicky řešených domů s třemi podlažími a výhledem na jezero. V první etapě vzniknou 3 domy o 40 apartmánech s velkorysou dispozicí 2+kk až 4+kk s terasou, vlastní saunou a parkováním. K dispozici bude také soukromé molo určené pouze pro obyvatele apartmánů, které můžete využít pro nerušený relax u vody i kotvení lodí.
Pohodovou atmosféru si tady vychutnáte kdykoliv, apartmány jsou připravené na celoroční i rekreační bydlení nebo další pronájem. Součástí apartmánového areálu bude i recepce, která vám poskytne řadu služeb od pronajímání apartmánů až po komplexní servis.

www.lipnoport.cz