Prodluž s Viktorkou! Permanentky pro sezonu 2019/2020 jsou tady

Aktuální fotbalový ročník právě vrcholí a Viktorku čekají zápasy o všechno, již teď ale mohou všichni věrní fanoušci prodloužit smlouvu s klubem a zajistit si tak své místo na sezonu 2019/2020. Permanentní vstupenky jdou do prodeje nejprve pro stávající držitele, a to již v úterý 9. dubna.

Pro každého věrného viktoriána je nachystáno roční prodloužení kontraktu, které mu zajistí kromě základního servisu i spoustu nových benefitů a slev. Koukněte na to!

STANDARD & EXTRA

Nadcházející sezona 2019/2020 se odehraje stejně jako ta letošní dle nového herního modelu, který obsahuje 30kolovou základní část plus část nadstavbovou. Viktoria svým fanouškům opět nabízí možnost výběru ze dvou druhů permanentních vstupenek, tedy varianty STANDARD a EXTRA. První obsahuje všechna domácí utkání FORTUNA:LIGY základní části, druhá k nim přidává i všechny zápasy nadstavby. Samozřejmostí u obou variant jsou veškerá domácí utkání v rámci MOL Cupu.

„Většina fanoušků, tedy přes 75 %, pro aktuální sezonu zvolila variantu EXTRA, takže se nyní před nadstavbovou částí nemusí o nic starat a mají svá místa na bonusové atraktivní zápasy jistá. Věříme, že stejný trend zvolí i pro nadcházející ročník,“ vysvětluje Ondřej Lípa, mluvčí klubu.

CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ AŽ 57 %

Majitelé permanentních vstupenek jsou jako vždy výrazně zvýhodněni a ve srovnání s ceníkem jednorázového vstupného ušetří znatelnou finanční částku. Například zvýhodnění u varianty EXTRA u 4. cenové kategorie je až 57 % oproti zakoupeným jednorázovým vstupenkám v druhé časové vlně prodeje! Na rodinné tribuně je s permanentkou zvýhodnění dokonce ještě vyšší.

V případě účasti klubu v evropských pohárech budou permanentkáři rovněž cenově zvýhodněni. Samozřejmostí jsou pak vstupy zdarma na všechna domácí utkání MOL Cupu, na přípravné zápasy, utkání B týmu Viktorie, jenž bude v nové sezoně premiérově nastupovat ve třetí nejvyšší soutěži (ČFL). I letos jsme nachystali výhodný a bohatý seznam slev a benefitů u klubových partnerů.

CHYTRÁ PERMANENTKA

Díky spolupráci s Městem Plzeň a Plzeňskými městskými dopravními podniky se Viktoria může, již od nynější sezony, pochlubit multifunkční chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty.

Fanoušci díky ní mohou zaplatit jednorázové jízdné v MHD, uhradit parkovné ve městě včetně parkovacích domů, zaplatit ve Viktoria shopu či u stánků s občerstvením uvnitř Doosan Areny. Vše rychle, bezhotovostně, pohodlně (více o všech funkcích chytré permanentky ZDE).

VÝHODY PERMANENTEK

  • Vstup na každý domácí zápas FORTUNA:LIGY
  • Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
  • Rezervace místa na domácí utkání evropských pohárů (s výjimkou sektorů C, D a částí sektorů S8 a T9 – ZDE)
  • Zvýhodněné vstupné na domácí utkání evropských pohárů
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na přátelské zápasy A-týmu a na zápasy B-týmu v ČFL
  • Voucher na jednorázovou slevu 200 Kč ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu při útratě nad 500 Kč, dále pak stálá 10% sleva (obě slevy platí ve všední dny po 16. hodině a o víkendech po celý den, neplatí pro zápasový den) – www.fcvpklubovka.cz. Voucher lze uplatnit od 1. 6. 2019
  • Voucher na jednorázovou slevu 300 Kč ve Viktoria shopu při útratě nad 1000 Kč, dále pak stálá 10% sleva (voucher nelze kombinovat s dalšími vouchery, nelze jen uplatnit na novou kolekci dresů PUMA 2019/2020 a nevztahuje se na již zlevněné zboží)
  • Pozvánka na projekci vybraného snímku v multikině Cinestar zdarma
  • Řada dalších slev u partnerů klubu (kompletní seznam slev ZDE)
  • Permanentní vstupenku lze zcela nově nahrát i do mobilní aplikace FC Viktoria Plzeň. Ke stažení na Google Play a Apple store.

REZERVACE PRO STÁVAJÍCÍ MAJITELE

Jak je již zvykem a výsostným právem všech věrných viktoriánů, dlouholetých majitelů permanentních vstupenek, i tentokrát mají svá místa rezervovaná a mohou si je obnovit jako první. Prodej permanentek odstartuje v úterý 9. dubna ve 13:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny.

PRODEJNÍ ČASY
Úterý 9. 4. 13:00 – 20:00
Středa 10. 4. 9:00 – 20:00
Čtvrtek 11. 4. 9:00 – 17:00
Pátek 12. 4. 9:00 – 17:00
Sobota 13. 4. 9:00 – 18:00 (do zápasu)
Neděle 14. 4. 9:00 – 17:00
(dále každý pracovní den od 9:00 do 17:00, následující víkendy budou upřesněny)

Stávající permanentkáři mají téměř měsíc čas na to, aby si pořídili novou kartu. Svá místa mají rezervovaná až do pátku 3. května. Právě v tento den končí nejenom rezervace, ale i cenové zvýhodnění. „Našim cílem je, aby si fanoušci mohli novou permanentku v klidu vyzvednout, záměrně jsme tak zvolili delší časový úsek,“ vysvětluje Ondřej Lípa.

Platit na pokladnách lze následujícími způsoby:
– hotově
– platební kartou
– benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenret (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek)

Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE

Stejně jako v minulých letech je i nyní zapotřebí vyplnit krátký formulář, který si můžete dopředu stáhnout ZDE, a u pokladny odevzdat rovnou vyplněný, čímž lze výrazným způsobem urychlit a zjednodušit pořízení nové permanentky, za což již s předstihem všem fanouškům děkujeme. Prázdné dotazníky budou k dostání i u samotných pokladen. Díky vyplnění budete moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s čerstvými informacemi a snadněji vyřešit odcizení či ztrátu permanentky.

(souhlas se zpracováním osobních údajů permanentkáře se podepisuje vždy při nákupu permanetky)

ZMĚNA STÁVAJÍCÍHO MÍSTA

Chcete sedět na jiné sedačce než v letošní sezoně? I tato možnost existuje. Vybrat si můžete z volné kapacity, která je však omezena. Pořídit zcela nové místo pro další kamarády či známé však během předprodeje nelze.

PENÍZE, CO ZŮSTALY NA KARTĚ

Pokud do konce aktuálního ročníku nedočerpáte všechny peníze a zůstanou vám na kartě, nic se neděje. Až do konce kalendářního roku 2019 můžete starou kartou normálně platit na všech obvyklých místech a za všechny obvyklé služby. Pokud si zůstatek budete chtít přehrát na permanentku novou, lze tak učinit v Zákaznických centrech PMDP – Denisovo nábřeží 12 a Klatovská třída 12. Od 1. června bude možné přehrát peníze z karty na kartu i ve Viktoria shopu.

Vložit vklad na kartu novou lze na všech dobíjecích místech Plzeňské karty, ve Viktoria shopu či v den utkání na speciální pokladně Doosan Areny.

VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej bude zahájen ve čtvrtek 9. května. Zakoupit si novou permanentku bude možné i ONLINE, novému majiteli bude následně zaslána poštou. Rovněž ve volném prodeji bude možné vybírat z variant STANDARD a EXTRA. Podrobnější informace směrem k volnému prodeji budou zveřejněny před jeho spuštěním.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Oblíbený rodinný sektor H na hlavní tribuně, jehož partnerem je Hitrádio FM Plus, bude samozřejmě i nadále nabízet kromě skvělého výhledu na hrací plochu i doplňkový program pro děti. Malování na obličej, fotbálek, fotostěna či autogramiády viktoriánů pro vás připravujeme i na novou sezonu. Pro rodinnou tribunu platí stejná pravidla jako u běžných permanentních vstupenek (rezervace do 3. 5.), následně volný prodej (děti jsou do 15 let).

NABÍDNI SVÉ MÍSTO

Prázdná sedačka na tribuně? Věc, kterou nikdo z nás nevidí rád. Na druhou stranu chápeme a rozumíme tomu, že jsou situace, kdy na fotbal prostě vyrazit nemůžete. Přesně pro takové případy zde již třetí sezonu funguje systém Nabídni své místo. Jde o vstřícné gesto fanoušků pro fanoušky. Jak vše funguje? Naleznete ZDE. Své místo lze nově nabídnout jednoduše i skrze mobilní aplikaci FC Viktoria Plzeň.

VOZÍČKÁŘI + STUDENTI

Handicapovaní fanoušci jsou nedílnou součástí viktoriánské rodiny. I v nadcházející sezoně 2019/2020 mají opět připravená svá místa v bezprostřední blízkosti hrací plochy. Vstup pro vozíčkáře zůstává zdarma, doprovod je zpoplatněný 100 Kč na zápas. Pravidelní návštěvníci z řad vozíčkářů budou moci využívat výhod a benefitů u klubových partnerů jako běžní permanentkáři.

K zakoupení vždy budou i studentské vstupenky – po předložení studentského průkazu můžete získat zvýhodněný lístek do sektoru R.

JEDNORÁZOVÉ VSTUPNÉ

Jednorázové vstupenky budou k dostání ve dvou kategoriích dle atraktivity soupeře. Pro první kategorii (Sparta, Slavia) se vstupenky neprodávají v časových vlnách. Naopak ve druhé kategorii lze vstupenky pořídit ve dvou časových vlnách. Fanoušek, který si je zakoupí 17 až 11 dní před zápasem, získá zvýhodnění až 70 Kč. Druhá časová vlna startuje 10 dní před samotným utkáním a platí až do hracího dne. Jednorázovou vstupenku lze jednoduše zakoupit i pomocí aplikace FC Viktoria Plzeň.

Jednorázovou vstupenku lze zakoupit i na tzv. „Club seats“, což jsou atraktivní sedadla s větším komfortem, občerstvením, obsluhou, skvělým výhledem a dalšími benefity (na „Club seats“ se nevztahuje dětská sleva).

Viktoriáni, váš kontrakt na sezonu 2019/2020 je připraven. Stačí prodloužit!

Veškeré informace o permanentkách včetně ceníků najdete přehledně také ZDE. Plán stadionu pro lepší přehlednost v sektorech najdete ZDE.

 


Zdroj:

fcviktoria.cz