Nabídka bytů v Rezidenci Mlýnská strouha se významně ztenčila

Pouhých pár měsíců dělí investora od dokončení stavby projektu Rezidence Mlýnská strouha, jenž se plánuje na konec léta tohoto roku. Jak se tento termín přibližuje, zbývající volné byty mizí. Vybírat lze už jen z asi 20 % původně nabízených jednotek.

To odpovídá přibližně čtyřicítce bytů, mezi kterými zájemci stále najdou jak malé byty vhodnější k investici, tak větší, které se mohou stát pro někoho novým domovem. Zvláště ti hledající krásné bydlení by ale neměli váhat! Rozměrnějších jednotek je v poměru k dispozičně malým bytům mnohem méně. Čtyřpokojové jsou v nabídce třeba už jen tři. Na druhou stranu se mezi nimi najdou ještě takové jednotky, které nabízí pěkný výhled třeba na Plzeňskou věž.

Navíc díky výjimečné poloze v centru Plzně nabízí Rezidence Mlýnská strouha skutečně vysokou občanskou vybavenost. V případě zájmu je možné také přikoupit parkovací místo přímo v podzemní garáži.

Pokud tedy o nákupu bytu v tomto projektu uvažujete, neváhejte a kontaktujte makléře raději co nejdříve. Nabídka se každým dnem tenčí.

Kontakt

tel.: 724 323 418
www.mlynskastrouha.cz