Značka Honor představil Honor 8X, nejlepší smartphone ve své třídě

Honor 8X nastavuje nejvyšší standardy v oblasti vlastností všech vlajkových modelů za bezkonkurenční cenu.

Honor, přední online značka smartphonů, představila dne 3. října nejnovější a nejvýkonnější přírůstek řady X-series – telefon Honor 8X. Telefony Honor řady X-series, od modelů 5X, 6X, 7X a nyní 8X, vždy poskytují svým náročným zákazníkům tu nejvyšší hodnotu s nejmodernějšími technologiemi, vlastnostmi a stylem, ale s neuvěřitelně příznivou cenou. Honor 8X je stěžejním orientačním bodem této série, který rozšiřuje pověst výjimečné hodnoty a kterému se žádný vlajkový smartphone nevyrovná. S telefonem Honor 8X získává zákazník špičkovou konfiguraci 6,5palcového celoplošného displeje Notch FullView s 91% poměrem obrazovky k pouzdru a technologii chip-on film (COF) s celou řadou nejlepších funkcí.

Honor 8X three colors


Klíčové vlastnosti telefonu Honor 8X:

– AI duální fotoaparát se speciálním nočním fotografováním

– Nové čipové sady Kirin 710 (první v telefonech Honor)

– AI telekomunikace

– Elitní výkonnost baterie

– Atraktivní minimalistický design


Estetický design v tenkém a elegantním pouzdře díky technologii chip-on-film (COF)

Značka Honor pokračuje v rychlém rozvoji a usiluje o to, aby byla schopna nabídnout maximální řadu vlajkových funkcí zákazníkům s omezeným rozpočtem. Honor 8X využívá kovový střední rámeček vybavený pokročilou technologií COF a patentovanou konstrukcí antény. Současně je vybaven dvouvrstvou texturou skleněného obalu 2,5D Aurora s mřížkovým efektem, která poskytuje elegantní a jemný vzhled. Tento inteligentní telefon se dodává ve třech výrazných barvách: modré, černé a červené.

Honor 8X je první smartphone, který kdy byl vybaven režimem očního pohodlí nové generace certifikovaným společností TUV Rheinland. Funkcí, která je schopna snížit záření modrého světla vyzařované obrazovkou, aby se zabránilo únavě očí.

Vysoce výkonné AI fotoaparáty s úchvatným nočním fotografováním

Honor 8X je vybaven zadním duálním fotoaparátem s rozlišením 20 Mpx + 2 Mpx a předním fotoaparátem s rozlišením16 Mpx. Fotoaparáty využívají technologii AI, která rozeznává 22 různých kategorií a 500 scénářů v reálném čase. Technologie AI optimalizuje nastavení fotoaparátu a zvyšuje kvalitu fotografií podle toho, co uživatelé fotografují.

Nový režim nočního fotografování umožněný technologií AI eliminuje rozmazání fotografií při fotografování nočních snímků s maximálně 6sekundovou expozicí, a to i při neklidné ruce. Ať už jste profesionální nebo amatérský fotograf, s telefonem Honor 8X může vytvořit impozantní noční snímky každý. Celkově se jedná o smartphone, který vám umožní snadno vyfotografovat nejlepší snímky bez ohledu na nastavení nebo osvětlení – takže budete schopni zachovat daný okamžik.

Vynikající výkon díky nejmodernější technologii čipových sad

Okti-jádrové čipové sady Kirin 710 poskytují vynikající výkon telefonu Honor 8X. Ve srovnání s předchozí generací se jednojádrový výkon procesoru zvýšil o 75 %. Honor 8X využívá mikroprocesor GPU Mali G51, který je vylepšen revolučním turbo GPU. Celkový výkon GPU se ve srovnání s předchozí generací zvýšil o 130 % a poskytuje náročným hráčům mimořádné zkušenosti.

Honor 8X má paměť 128 GB a podporuje rozšiřitelnou kartu microSD až do velikosti 400 GB. Inteligentní uživatelské rozhraní EMUI 8.2 nejenže udržuje hladký chod systému, ale přináší také nové funkce, jako je rozpoznávání obličeje za slabého světla a zábavnou rozšířenou realitu (AR). Honor 8X disponuje inteligentní technologií úspory energie a baterií s kapacitou 3750 mAh, která na jedno nabití vydrží déle než jeden den.

AI telekomunikace zvyšuje konektivitu a kvalitu hlasu

Honor 8X využívá nejnovější poznatky v oblasti AI komunikace k automatickému rozpoznání scénářů slabého signálu nebo silného rušení a při používání telefonu upravuje kvalitu signálu a hlasu. Pokud se člověk nachází v hlučném prostředí, například v metru nebo v prudkém větru, inteligentní telefon rozpozná šum v pozadí a umožní zrušení šumu pomocí AI, aby zlepšil kvalitu hlasu a umožnil nerušenou konverzaci. Technologie AI Communications dokáže také detekovat odchylky v síle signálu, například ve výtahu, kdy rychle obnoví připojení 4G na maximální rychlost ihned poté, co opustíte výtah – takže o nic nepřijdete.

Pan George Zhao, prezident společnosti Honor, uvedl: „Představením nového modelu Honor 8X nastavuje značka Honor nové hranice, pokud jde o rovnováhu mezi hodnotou, designem a výkonem. Honor 8X splňuje nejen potřeby našich zákazníků, představuje úžasný krok vpřed v technologii smartphonů a boří všechny staré konvence o tom, co je možné, přičemž se silně soustředí na designovou estetiku. Honor 8X je krásným ztvárněním minimalismu, okouzlujícím příkladem úspěchu a vynalézavosti. Je to průkopník, který dokazuje, že vlajkové funkce nevyžadují kompromis.”

 

Ceny a dostupnost

Nový Honor 8X bude dostupný od středy 3. října ve třech zemích – Francii, Itálii a Španělsku. Honor 8X bude v dalších zemích k dispozici koncem tohoto roku.

Trh Paměť Cena Dostupnost
Francie 4GB + 64GB 249,90 EUR 3. října 2018
4GB + 64GB 299,90 EUR
Itálie 4GB + 64GB 269,90 EUR
4GB + 128GB 299,90 EUR
Španělsko 4GB + 64GB 249,90 EUR
4GB + 128GB 299,90 EUR

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné” (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

 


Zdroj:

www.protext.cz (huawei)