Organizujte odpad s elegancí

Společnost Brabantia uvedla v loňském roce zcela nový design dotykových odpadkových košů s názvem BO, které nabídli jiný, neotřelý pohled na odpad. Koše BO svým vzhledem zapadnou do každého interiéru a stanou se jeho součástí, není tak potřeba je skrývat. Navíc volitelné varianty umožňují i třídění odpadu. V této myšlence pokračuje společnost Brabantia dále, avšak s novou řadou košů BO v pedálovém provedení, bez vyvýšených nohou. A ani u nové kolekce se nezapomnělo na ekologickou stránku a koše jsou recyklovatelné, navíc z každého prodaného pedálového koše BO Brabantia podpoří projekt The Ocean Cleanup.

1, 2, 3 …jiný pohled na odpad

Odpadkové koše BO jsou ukázkou toho, že i obyčejný koš může být skvělým doplňkem interiéru, který je nejen praktický, ale i elegantní. BO nabízí tři varianty vnitřního provedení s 1, 2 nebo 3 odnímatelnými vědry, která jsou 100% recyklovatelná. Hodí se tak i na tříděný odpad. Rozmanitá je i barevná škála košů, na výběr je z osmi odstínů, včetně dvou minerálních barev. Samotná obsluha koše je pak velmi jednoduchá a čistá.

„V designových koších BO vidíme budoucnost nakládání s odpady. Nejen díky jedinečnému designu, současným barvám, ale také jeho zaměření na udržitelnost,“ říká Martin Noha z Brabantia.

S ohledem na udržitelnost

Koše jsou vyrobeny z vysoce recyklovatelných materiálů (skříňka ze 40 %, vnitřní vědra ze 100 %) a jsou oceněny bronzovým certifikátem Cradle-to-Cradle. Jedná se o velmi přísné hodnocení produktu v 5 kategoriích: zdraví materiálu, opětovné využití materiálu, obnovitelné zdroje energie a řízení uhlíku, vodohospodářství a sociální spravedlnost. Cílem tohoto projektu je snížit množství neobnovitelného odpadu. Navíc z každého prodaného pedálového koše BO Brabantia podpoří projekt The Ocean Cleanup, který vyvíjí speciální technologie, jimiž zbavuje světové oceány plastu.

Na koše je poskytována záruka 10 let a k dostání jsou i se speciálními sáčky PerfectFit, které se snadno vkládají i vynáší a drží přesně na vědrech bez převisů.

K dostání od dubna 2018 v kamenných prodejnách Luis, Homeart, DBK, Love Home, ve vybraných kuchyňských studiích a na e-shopu www.brabantia-shop.cz od 3 890 Kč.

 


Zdroj: