Průvodce světem regenerujícího spánku

Spánkem strávíme až 24 let života, ale o jeho kvalitě rozhodujeme pouze my sami. Až příště budete vybírat matraci či další spánkové potřeby, přijďte tam, kde jsou právě vaše pocity na prvním místě. Spánkoví specialisté společnosti ProSpánek v Plzni vás provedou všemi jeho nástrahami.

 

Co podle vás lidé při nákupu matrace a dalších potřeb nejvíce opomíjejí?

Určitě pocity. Spánek je více než cokoliv jiného právě o nich. Pokud jim při nákupu nebudeme naslouchat, nikdy nebude mít noční odpočinek pro nás takový přínos. Vědomě se ochudíme o jeho regenerující sílu, která nám umožňuje podat během dne plnohodnotný výkon v práci, sportu nebo při péči o rodinu. Spánek ovlivňuje celá řada faktorů.

 

Které to jsou z vašeho pohledu?

Na prvním místě je samozřejmě matrace. Pro bolesti zad, kyčlí, kloubů i dalších zdravotních omezení vám pomohou spánkoví specialisté najít řešení. Druhou důležitou součástí je rozhodně polštář. Každý z nás spí jinak a každé spánkové poloze lze přizpůsobit polštář. Efektivně tak odstraníte bolesti krční páteře, ale třeba i chrápání.

Ondřej Bacík, spánkový specialista sítě prodejen společnosti ProSpánek, www.prospanek.cz

 

Lze najít univerzální návod, jak vybrat matraci?

Určitě nekupujte matraci přes internet, ale vždy si ji dopředu vyzkoušejte. Na prodejně s klientem procházíme všechny druhy matrací na trhu. Na jednom místě tedy zažije všechny pocity. Na každou ulehne a dozví se o ní maximum informací. Lidé by měli vědět, co všechno jim může matrace přinést, co od ní očekávat a jaké formy prožitku nabízí. Ve chvíli, kdy máme všechny informace, můžeme se rozhodnout a vybrat si matraci podle našich představ. Úkolem spánkového specialisty není prodat, ale provést člověka světem spánku a rozhodnutí o koupi nechat na zákazníkovi. Zakoupit přitom může u nás v prodejnách matrace již od tří tisíc korun.

 

Odvoz matrace a nového lůžka vůbec představuje pro lidi mnohdy velkou překážku. Máte pro ně řešení?

Novou matraci vám kdykoliv a kamkoliv přivezeme a naopak starou ekologicky zklikvidujeme. Pomůžeme s montáží nového lůžka i správným nastavením výšky roštu. Pokud právě nyní vybíráte novou matraci, rošt, lůžkoviny či další potřeby z oblasti spánku, vyhledejte prodejnu ProSpánek v Plzni, kde se vám bude věnovat vyškolený spánkový specialista.

 

Obchodní centrum Rokycanská
Nákupní 1445/7, Plzeň

www.prospanek.cz