Kouzelné Vánoce s Českou sítí

Vážení čtenáři, chtěli jsme Vám poděkovat, že nám celý rok věnujete pozornost. Velice nás to potěšilo a abych se přiznal, ještě více nás těší, že Vás opravdu naše služby lákají. Letošní rok byl pro nás více jak úspěšný v získávání nových zákazníků. Doufám, že ve velké většině případů spokojených zákazníků. To vidíme v nárůstu nových zákazníků a malém odchodu stávajících.

 

Zejména je čím dál větší zájem o kouzelnou televizi. Z tohoto důvodu jsme také pořídili nové vybavení, abychom mohli Vašemu obrovskému zájmu vyhovět. Dnes máme kapacitu zařízení pro kouzelnou televizi někde na úrovni 3 tisíc rodin, které se mohou na televizi dívat současně.

 

Podle naší ankety jsou nejoblíbenější funkce – přetočení reklam, druhá puštění pořadu od začátku a na třetím místě dívání se na pořady až týden po jejich odvysílání.

 

Další zajímavostí je, že většina rodin má jen jeden set-top-box, kouzelnou televizi má na hlavní televizi, ale ve velké míře využívají i další tato zařízení. Většinou notebooky a počítače, a méně pak mobilní telefony a tablety. Když jsme se dotazovali zákazníků, tak tyto zařízení ve většině rodin nahrazují další televizi pro děti. Čili rodiny výrazně ušetří za koupi dalších televizních přijímačů.

 

Velký zájem nastal o akci sleva 50 Kč na měsíčním poplatku, proto jsme se rozhodli kvůli neutuchajícímu zájmu tuto akci prodloužit až do 12. 12. 2017 do půlnoci. Objednávejte co nejdříve, protože termíny na montáž se rychle plní a nemuselo by se na Vás letos dostat. Je přece super pustit si pohádky od začátku a bez reklam a udělat si tím Vánoce s naší kouzelnou televizí ještě kouzelnější.

 

Ale to není vše. V dnešní náročné době máme i špičkovou nabídku pro firmy! Nejrychlejší internetové připojení v Plzeňském kraji za více než špičkové ceny. Umíme Vaši firmu připojit například 1 Gbit/s již za 5999 Kč měsíčně.

 

Navíc máme pro Vás připravené kompletní řešení GDPR na klíč a bez starostí. Stačí nám jen zavolat, domluvíme si s Vámi schůzku a vše potřebné k tomu vysvětlíme. Ušetříte si tím nervy přes vánoční svátky i čas, který jak jsme zjistili, chce většina lidí vyhradit na studium této problematiky. Nebudete mít zbytečné starosti a zbyde Vám více času na rodinu.

 

Nastudovali jsme za Vás nový zákon o ochraně osobních údajů, dokážeme vyřešit Vaše problémy jak s administrativou, tak se zavedením veškerých procesů, nastavíme Vám počítače a pomůžeme doladit systémy, domluvit se s dovadavateli, popřípadě doporučíme nové, tak abyste vše splnili a nehrozila Vám likvidační pokuta.

 

Osobní údaj je velice široký pojem, spadá pod něj nejen rodné číslo, či jméno, příjmení a datum narození, ale i fotka, videozáznam nebo třeba vchodový čip. Ale může to být ve specifických případech například i číslo bot. Proto se tento zákon netýká jen středních a velkých firem, ale i většiny živnostníků a společenství vlastníků domů.

 

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků v poklidu a ve zdraví a vše nejlepší do nového roku.

Vaše Česká síť