Ingredience:
1 květák, 400 g kuřecích prsou, 30 g másla, 2 lžíce oleje, 20 g hl. mouky, 100 g tvrdého sýru, 150 ml smetany, petrželka, 2 žloutky, muškátový oříšek, sůl, pepř
Postup:
Květák si nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě, poté scedíme a necháme okapat.
Zapékací mísu vymažeme máslem a poklademe květák.
Kuřecí maso si orestujeme na oleji, osolíme, opepříme a kousky masa poklademe na květák.
V rendlíku si uděláme jíšku, kterou zalijeme smetanou, přidáme petrželku, muškátový oříšek, pepř a sůl, vmícháme žloutky a květák a kuřecí maso zalijeme. Nahoru nasypeme sýr a pečeme dozlatova.
Pro MAGAZÍN OKO z portálu plného receptů www.recepty.eu