Česká noc v Plasích – Plaské kulturní léto 2017

Předposlední akci pod širým nebem za doznívajících letních paprsků si všichni rádi připomeneme horké letní noci, zhoupneme se v bocích a zabroukáme si pod zářijovými hvězdami Hvězdářku od UDG. Těšit se ale můžete i na další české kapely a jejich chytlavé písně. Konec léta nemusí být smutný. Přijďte si ho udělat pěkný, melancholický, veselý a spolu s českými muzikanty se těšit na další sezóny.

http://www.foto.oko24.info/vydano/2017_1/20170920130418_001_ls.png

 

Gallileo

Českou noc odstartují Gallileo. Skupinu tvoří profesionální hudebníci, kteří brázdili s úspěchem více než 10 let vody showbyznysu v mnoha zemích západní Evropy a na zaoceánských výletních lodích. Nyní působí po celé ČR  a samozřejmě především v oblasti Královéhradeckého, Pardubického, Středočeského kraje a Prahy, kde se těší stále větší oblibě příznivců kvalitní taneční hudby všech žánrů.

Kečup

Plynule navážeme kapelou Kečup. Hodně hustou punkovou partu Kečup začal dávat dohromady Jan „Limburák“ Limburský v roce 1981. Chtěl sice zpočátku bubnovat, ale nakonec skončil za mikrofonem jako frontman, protože jeho kamarád, bubeník Mirko „Ali“ Horáček se po odchodu z Extempore uvolil, že vedle hraní s Precedens si střihne i punk.A tak hrají punk dodnes

UDG

A skvělý večer zakončíme s UDG, českou pop-rockovou hudební skupinou pocházející z Ústí nad Labem. V roce 2004 zvítězili v soutěži Coca Cola Popstar, následně vydali čtyři studiová alba Ztraceni v inspiracíchBuď a Nebe, ‘Autoportrét a Akrobat‘.

 

LPP