Moltyho specialita

Reklama

Ingredience:

5 velkých brambor, 4 plátky vepřové pečeně, 2 hrstě zelených lusků, 4 plátky slaninky, 1 malá cibule, 4 vejce, olej, koření

 

Postup:

Brambory omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Uvaříme do poloměka v osolené vodě. Zcedíme je a naskládáme na pečící papír, posypeme kmínem, grilovacím kořením, pepřem a solí. Pokapeme olivovým olejem a pečeme v troubě do zlatova.

Připravíme si maso, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a okořeníme grilovacím kořením. Na pánvi si rozpálíme olej a zprudka opečeme.

Mezitím na druhé pánvi osmažíme cibulku se slaninou nakrájenou na kostičky. Přidáme zelené lusky a restujeme. Okořeníme solí a pepřem. Dále si usmažíme volská oka a celé podáváme.

Pro MAGAZÍN OKO připravila Tereza Gejdošová
Reklama