Mějte neustálý přehled

Stalo se to už snad každému. Kde je? Kam jsem to dal? Někoho nebo něco hledáte a nemůžete najít. Je mé dítě už ze školy doma, dostalo se v pořádku na kroužek, je babička v pořádku, kam mi zase utekl můj pes… Co s tím? Řešením je kompaktní a revoluční GPS lokátor Trackimo! 

 

 

Tento univerzální tracker je dnes díky dostupné technologii pro hlídání nebo lokalizaci čehokoliv, na čem Vám záleží, ideálním pomocníkem. Jediné zařízení si můžete připevnit na klíče, umístit do auta, na motorku, na kolo, dát pejskovi na obojek nebo přibalit Vaší ratolesti do aktovky a být tak v klidu,

že se nachází kde má.

 

Lokátor pracuje na technologiích GPS i GSM, takže vám pohodlně zobrazuje aktuální pozici na vašem mobilním telefonu, tabletu nebo počítači. Vše máte jednoduše pod kontrolou.

 

 

 

Samozřejmostí je alarm při začátku pohybu, nastavení překročení rychlosti, vybíjení baterie, nebo pohybu zařízení mimo stanovenou oblast. Snadno se tak dozvíte, zda Vaše dítě v daný okamžik nepřekročilo sledovanou oblast, nebo zda se nepohybuje v automobilu, což zařízení detekuje jako překročení sledované rychlosti. To samé u čtyřnohých miláčků nebo také jakéhokoli jiného předmětu, který chcete mít pod kontrolou.

 

Kdyby hrozilo nějaké nebezpečí, může si například senior nebo dítě přivolat pomoc stisknutím tlačítka SOS. Veškerý pohyb lze také nalézt přehledně v historii za poslední hodinu, den, měsíc, …

 

To vše funguje kdekoliv na světě a od první aktivace zařízení na rok zcela zdarma!

 

 

Cena je bezkonkurenční – 2790 Kč včetně DPH a následný rok začnete platit 110 Kč / měsíc za provoz opět po celém světě, nebo si vyberete k aktivaci jen měsíce v roce, které potřebujete.

 

Už nikdy se Vám tak neztratí dítě, pes, zavazadlo při cestě do zahraničí, jakékoli drahé zařízení nebo předmět, cenný balík apod.

Navíc můžete pomocí zařízení a přídavné služby sledovat celý Váš vozový park a mít ho tak pod kontrolou spolu s knihou jízd ke každému vozu.

 

 

Jakékoli podrobnější informace Vám rád sdělí distributor pro ČR – firma M+H v Plzni, která se nejen GPS lokalizací a bezpečností osob a majetku zabývá již 20 let, nebo přímo na stránkách www.mh.cz v sekci GPS monitoring. 

 

M+H

Písecká 1307/19, Plzeň (u OC Olympia, křižovatka s Ovesnou ulicí)

E: trackimo@mh.cz 

T:  377 327 007

M: 735 170 101

www.mh.cz