Na trhu s palivy jsme 25 let

I s Vaším přispěním je firma uhelné sklady Buťa na trhu s palivy 25 let. Za tu dobu se mnohé změnilo, nakládání na šachtách, skladování i rozvoz paliv.

Naše nároky na skladování paliv se zvýšily, veškeré palivo uskladňujeme v uzavřené hale, do které neprší, nesvítí slunce a nemají vliv povětrnostní podmínky – sníh, déšť. Když přijede kamion, uhlí vysype v hale, tím je zajištěna minimální manipulace paliv. Před nakládkou se zbavují mouru – kátrují – to je skrytá sleva, kterou si mnohý ze zákazníků neuvědomuje. Pokud přijede cizí dopravce pro uhlí, také kátrujeme a nakládáme zdarma – další skrytá sleva.

 

Uhlí s nejnižší výhřevností a vysokým podílem vody jsme přestali odebírat, jelikož při kátrování docházelo k odstranění velkého množství mouru. Při jeho vysušení k rozpadu. Nebyl by problém pro naši firmu dodat tento druh paliva, ale šli bychom přes naše rozhodnutí prodávat méně kvalitní uhlí za cenu uhlí, u kterého se ohřejete.

 

Dalším zbožím je pytlované uhlí, brikety – vážené po 20 kg, ekobrikety 10 kg, podpalové dřevo cca 10 kg.

 

Jako doplňkový prodej máme skladem čtyři druhy štěrků, dva druhy písků, po dohodě se zákazníkem můžeme sehnat i jiné štěrky, písky.

 

Naše oficiální otevírací doba je pondělí až pátek od 7.00 do 16.00 hodin, v sobotu od 8.00 do 12.00 hodin. Mnohým zákazníkům vycházíme vstříc a po telefonické domluvě na ně počkáme i s nakládkou nebo jen na jejich vlastní naložení.

 

U nás se platí hotově, platební kartou, našim stálým zákazníkům poskytujeme platby na fakturu. Je možné platit i platebním terminálem při převzetí, dovozu paliva. Zákazník by si měl uvědomit a zajistit dostatečný limit pro úhradu.

Abychom uspokojili zákazníky i sebe a dali najevo naše čestné jednání, daňové doklady s veškerými náležitostmi vystavujeme přes systém propojený váhou, který je připraven na evidenci tržeb. Žádné rukou psané doklady. Uvedené ceny jsou včetně DPH i daně z pevných paliv. Když vyjíždíme k zákazníkovi, na dokladu je zvlášť rozepsána cena za palivo, za dopravu nebo uskutečněnou skládku. Obsluha – řidič, je vybaven hotovostí na vrácení nazpět. Zákazníkům nebráníme být u vážení i nakládky paliv. Pokud si přijedou zákazníci pro palivo, vidí na displej již z váhy a další displej je umístěný v kanceláři.

 

Za kolektiv uhelných skladů Buťa bych Vám chtěla poděkovat za Vaši věrnost a dosavadní přízeň.

Eva Buťová

_________________________

Uhelné sklady Buťa

Eva Buťová

 

Kontakt:

mobil:  736 541 537

telefon: 353 822 272

bezplatná linka:  800 179 551

e-mail:  eva.butova@seznam.cz

 

Adresa provozovny:

Vykmanov 23

Ostrov 

363 01

 

Běžná provozní doba:

Zima (od 1. 9. – 31. 5.)  

Po–Pá:  7.00–16.00 h

So:  8.00–12.00 h

Léto (od 1. 6. – 31. 8.)

Po–Pá:  7.00–16.00 h

So: ZAVŘENO

www.UHLIBUTA.cz